Børn og unge

Henter billeder...

Er du fyldt 10 år og kan du svømme mindst 350 meter, kan du blive medlem af Sorø Kajakklub.

I Sorø Kajakklub lægger vi vægt på, at det skal være sjovt at ro kajak og at kajakklubben er et sted, hvor du får nye venner og kammerater, samtidig med at du lærer en sport, du kan have glæde af hele livet.

Du skal ikke investere i særligt udstyr for at komme i gang – du kan låne kajak, pagaj og svømmevest i klubben.

Der kan være venteliste, men skriv en mail (brug kontaktformularen under ”om os”) eller mød op i kajakklubben og få en snak med en af trænerne. Børne-/ungdomsroerne træner følgende dage:

Maj-september: tirsdag og torsdag kl.19.00-21.00 (mødetid: senest 15 min. før)

Resten af året planlægges aktiviteterne i forhold til vejrforholdene og antal deltagere.

Der vil altid være trænere klar til at tage sig af både nye og øvede roere.

Bestemmelser vedrørende sikkerhed og ansvar for børneroere i Sorø kajakklub

Sorø Kajakklub er en ATK certificeret idrætsklub. Det betyder, at ungdomsarbejdet bygger på Team Danmarks Aldersrelaterede Træningskoncept. Det er en udførlig instruktion til alle, der har med ungdomsroning og talentudvikling at gøre – en instruktion der beskriver, hvordan en roer udvikler sig, fra de starter i klubben som 10-12-årige og frem til en karriere som voksne landsholdsroere. Målet med ATK er at skabe en rød tråd i klubbens børne- og ungdomsarbejde til glæde for både bredde og elite. Sorø Kajakklubs trænere har deltaget i ATK uddannelsen.